ponedjeljak, 28. prosinca 2009.

Varalice

Rattlins rapala - To je tonuca varalica, koja ima posebno otezanje sto omogucava dalek
i precizan izbacaj.
Rapala - ova serija voblera dizajnirana da zaroni što je brže moguće na deklarisanu dubinu ronjenja i potom ostane u zoni napada grabljivice duže nego bilo koji vobler koji možete naći na tržištu. DT serija je napravljena od balze vrhunskog kvaliteta, perfektno je balansirana i pri kretanju kroz vodu proizvodi akciju i vibraciju prosto neodoljivu za mnoge grabljivice. Originalno je dizajnirana za lov basa, ali na našim terenima se odlično pokazala i u lovu soma, smuđa i štuke.
Rapala - serija voblera dizajnirana da zaroni što je brže moguće na deklarisanu dubinu ronjenja i potom ostane u zoni napada grabljivice duže nego bilo koji vobler koji možete naći na tržištu. DT serija je napravljena od balze vrhunskog kvaliteta, perfektno je balansirana i pri kretanju kroz vodu proizvodi akciju i vibraciju prosto neodoljivu za mnoge grabljivice. Originalno je dizajnirana za lov basa, ali na našim terenima se odlično pokazala i u lovu soma, smuđa i štuke.
Varalica namenjena prvenstveno za štuku, dubina ronjenja je od 1.2-2.4m.
Oštra, agresivna, precizna akcija kojoj riba ne može odoleti. Unutrašnje opterećenje je tako dobro projektovano da pored zvuka koji mami i neaktivnu ribu u napad, takođe doprinosi da vaš zabačaj bude lagan i precizan kao da imate bioničku ruku.
Ovavaralica na našim terenima izuzetno se pokazala u lovu basa, štuke, bucova, bandara... Zbog specifično postavljenog otežanja može se vrlo daleko zabaciti. Dovoljan je kratak trzaj vrhom štapa iz zgloba šake i Skitter Pop će pravilno i tiho "plopnuti", uz sitno prskanje kapljica vode i koncentrične talasiće... Grabljivice tome prosto ne mogu odoleti!
Serija voblera dizajnirana da zaroni što je brže moguće na deklarisanu dubinu ronjenja i potom ostane u zoni napada grabljivice duže nego bilo koji vobler koji možete naći na tržištu. DT serija je napravljena od balze vrhunskog kvaliteta, perfektno je balansirana i pri kretanju kroz vodu proizvodi akciju i vibraciju prosto neodoljivu za mnoge grabljivice. Originalno je dizajnirana za lov basa, ali na našim terenima se odlično pokazala i u lovu soma, smuđa i štuke.

Silkovi ( najloni, line) za ribolov

Fenwick Techna - Silk (najlon, line) pogodan je za plovkarenje, spada u mekane i istezljive silkove.
Browing Fedaline - To je silk koji spada u tvrde silkove, pogodan je za dubinski sistem ribolova,
varalicarenje itd..

Maxima Kameleon, Maxima Ultragreen - Odlican silk, spada u tvrdje silkove itd.
Stren original - Cim vidimo njegovu nosivost pomislicemo da je u rangu nizih silkova, ali nije
takodje spada u finije silkove, mekan sa velikom istezljivoscu.

Spiderwire - Silk koji spada u mekanije silkove sa velikom istezljivoscu, pogodan za plovak.
Braid Rapala - Struna nije na bazi najlona, veoma je kvalitetan, istezljivost je ravna nuli, nosivost maksimalna a zavisi od debljine, koristi se za lov veliih primjeraka ribe.
koristimo ga u varalicarstvu, dubinski lov, musicarenje itd..

Board Owner - Silk odlicnog kvaliteta u svakom pogledu. Spada u mekane silkove sa velikom istezljivoscu. Jednom rijecju odlican za svaki lov ribe.