ponedjeljak, 28. prosinca 2009.

Varalice

Rattlins rapala - To je tonuca varalica, koja ima posebno otezanje sto omogucava dalek
i precizan izbacaj.
Rapala - ova serija voblera dizajnirana da zaroni što je brže moguće na deklarisanu dubinu ronjenja i potom ostane u zoni napada grabljivice duže nego bilo koji vobler koji možete naći na tržištu. DT serija je napravljena od balze vrhunskog kvaliteta, perfektno je balansirana i pri kretanju kroz vodu proizvodi akciju i vibraciju prosto neodoljivu za mnoge grabljivice. Originalno je dizajnirana za lov basa, ali na našim terenima se odlično pokazala i u lovu soma, smuđa i štuke.
Rapala - serija voblera dizajnirana da zaroni što je brže moguće na deklarisanu dubinu ronjenja i potom ostane u zoni napada grabljivice duže nego bilo koji vobler koji možete naći na tržištu. DT serija je napravljena od balze vrhunskog kvaliteta, perfektno je balansirana i pri kretanju kroz vodu proizvodi akciju i vibraciju prosto neodoljivu za mnoge grabljivice. Originalno je dizajnirana za lov basa, ali na našim terenima se odlično pokazala i u lovu soma, smuđa i štuke.
Varalica namenjena prvenstveno za štuku, dubina ronjenja je od 1.2-2.4m.
Oštra, agresivna, precizna akcija kojoj riba ne može odoleti. Unutrašnje opterećenje je tako dobro projektovano da pored zvuka koji mami i neaktivnu ribu u napad, takođe doprinosi da vaš zabačaj bude lagan i precizan kao da imate bioničku ruku.
Ovavaralica na našim terenima izuzetno se pokazala u lovu basa, štuke, bucova, bandara... Zbog specifično postavljenog otežanja može se vrlo daleko zabaciti. Dovoljan je kratak trzaj vrhom štapa iz zgloba šake i Skitter Pop će pravilno i tiho "plopnuti", uz sitno prskanje kapljica vode i koncentrične talasiće... Grabljivice tome prosto ne mogu odoleti!
Serija voblera dizajnirana da zaroni što je brže moguće na deklarisanu dubinu ronjenja i potom ostane u zoni napada grabljivice duže nego bilo koji vobler koji možete naći na tržištu. DT serija je napravljena od balze vrhunskog kvaliteta, perfektno je balansirana i pri kretanju kroz vodu proizvodi akciju i vibraciju prosto neodoljivu za mnoge grabljivice. Originalno je dizajnirana za lov basa, ali na našim terenima se odlično pokazala i u lovu soma, smuđa i štuke.

Nema komentara:

Objavi komentar